Loading

Top 5 Kawaii foto apps

Selfies zijn meer niet weg te denken uit onze hedendaagse cultuur. Alleen is een schattige foto maken waarbij je er perfect opstaat, meestal moeilijker dan de Instagram en Twitter celebs doen lijken. Met de onderstaande apps kan jij ook superschattige gedecoreerde selfies maken waarbij jij op een poppetje lijkt. Dit zijn mijn favoriete apps waar ik niet meer zonder kan!

line

Line Camera

 

Line is natuurlijk bij (bijna) iedereen bekend! Met meer dan 100 miljoen gebruikers waarschijnlijk een van de grootste apps ter wereld. Line is voor iedereen geschikt. Wil je alleen wat puistjes wegwerken of je foto helemaal “flawless” maken, met Line kan het allemaal. Je kan zowel filters, beauty tools, stempels, borders en andere leuke features gebruiken. Een aanrader voor iedereen!

line

+ Allround

– Veel leuke stamps kosten geld

deco

Decopetit

 

Decopetit is een simpele purikura app waarme je foto’s kan opleuken. Er zitten geen beauty tools bij, maat dat maakt hem niet minder leuk. Er zijn genoeg features om even bezig te blijven en je foto net dat beetje extra te geven.

deco

+ Leuke standaard deco app

– Undo werkt niet altijd

meitu

Meitupic

 

Meitupic is de perfecte app voor als je niet teveel deco wilt, maar wel een beetje versiering. Meitu staat vooral bekend om de sterke edit/beauty functies. Met de nieuwste kan je jezelf zelfs langer maken, wat ik bij nog geen van de andere gezien hebt. Een musthave voor de fervente selfie makers.

meitu

+ Meest uitgebreide beauty edit functies

– Weinig tot geen stamps

snappeee

Snapeee

 

Snapeee is eigenlijk meer dan een foto edit app. Naast het bewerken van fotos is er ook een community die erg op instagram lijkt. Volg anderen, laat comments achter en “rate” elkaars foto’s. Op deze apps kan je ook veel beroemde aziatische modellen vinden als Kurebayashi en winkels en bladen als VIVI.

snapeee

Snapeee is eigenlijk een kawaii versie van instagram

+ Community eromheen

– Geen beauty edit mogelijkheden

cymera

Cymera

 

Een app met niet al te veel opties, maar genoeg om je foto op te leuken. Er zijn minder stickers en stempels als je gewend bent van andere apps, maar de beauty tools werken erg goed om elke foto te corrigeren zonder een zware filter.

cymer

+ Uitgebreide edit en deco functies

– Gezichtsherkenning werkt vaak niet, kan niet zelf worden ingesteld

Dit is mijn top 5, maar er zijn natuurlijk nog veel meer edit apps! Welke is jouw favoriet?

 

One comment

Leave a Reply