Loading

Moshi Moshi, de nieuwe conventie in Nederland

20 juli 2014 vind een nieuwe conventie plaats: Moshi Moshi! Moshi Moshi is een weekend vol creatieve, schattige en crazy activiteiten. Zo is er een dealer room, een sake proeverij, mode show, demonstraties en workshops (bijvoorbeeld een Bento box maken), een Lolita tea party en veel meer!

1511739_573040606125743_765485510_nActiviteiten

Podium

Een van de onderscheidende eigenschappen van de dit evenement zijn de gasten en sprekers die zullen deelnemen aan dit evenement. Zij zullen hun passie en kennis over de Japanse cultuur delen met de Moshi Moshi bezoekers.

Eten en Drinken

Uiteraard is er ook aandacht voor het culinaire aspect. Sushi chefs zullen je laten zien hoe je de perfecte sushi rolt en kawaii kyaraben maakt. Uiteraard worden deze geserveerd met bijpassende sake (als je oud genoeg bent natuurlijk!). Maak ook kennis met de “street foods” van Japan zoals de  bekende ramen noodles en taiyaki, maar ook wat gezondere varianten zoals verschillende groene thee melanges.

Cosplay Fashon Show

Uiteraard mag een cosplay fashion show niet ontbreken! Op beide data zal er in de namiddag een show plaatsvinden. Ga naar de website om te kijken wat de regels zijn en hoe je je kan inschrijven.

Dealerroom

In de dealer room kan je shoppen naar alles wat je hartje begeerd. Shop de nieuwste mode, zoetigheid, manga merchandise of de nieuwste J-pop Cd’s

Workshops

Er vinden ook verschillende workshops plaats. Zo kan je een uitgebreide sushi workshop volgen en Para para dansen! Leer van de expert hoe je kan para para dansen als een echte pro. Para Para is het synchroon dansen in een groepje, meestal op eurocent muziek. Para Para bestaat al sinds de late jaren ’80, maar is nog steeds razend populair.

Houd de website in de gaten, hier komt vlak voor het evenement meer te staan over activiteiten en tijden

Lolita tea party

Er is tijdens het evenement nog een aparte lolita tea party voor de lolita fans. Hiervoor kan je dan ook een apart kaartje kopen. Ontmoet andere lolita’s onder het genot van heerlijke gebakjes en thee.  Het is een lolita party, dus er wordt wel verwacht dat je in (gothic) lolita kleding komt.  Meer informatie over de tijden en dresscode is te vinden op de website.

Enthousiast?  Koop je kaartjes vandaag nog en houd de website en Facebook in de gaten voor meer informatie.

Wanneer

20 juli 12:00 – 20:00

Waar

Wester Gas Fabriek – Gashouder

Polonceaukade 27, 1014 DA Amsterdam

Tickets

 

Early Bird € 15,00
Pre-sale + Lolita Tea Party € 35,00

 

Klik hier om je kaartjes voor dit evenement te halen.

 

Leave a Reply