Loading

Mgc Experience 2013

Zaterdag 26 oktober was het zover, de MGC Experience! Zelf was ik nog nooit geweest dus was heel benieuwd naar hoe het event zou verlopen. Kawaii Deluxe stond in de dealerroom. Ik heb leuke nieuwe mensen ontmoet, zowel zakelijk als persoonlijk, en heb me weer verbaasd over alle super gave cosplay die er rondliepen!

Ik heb niet veel foto’s kunnen maken omdat ik voornamelijk achter de stand stond en was aan het socializen. Ik heb leuke nieuwe zakelijke contacten opgedaan, dus verwacht binnenkort een paar leuke acties en blog artikelen! Er zijn voornamelijk foto’s van de fashion show. Mocht je een van de foto’s groter willen, laat vooral een berichtje achter en dan stuur ik deze toe ^^

Waarschijnlijk zal ik dit jaar nog op Nishicon staan, want na Tsunacon en MGC weet ik weer hoe leuk het is om in de dealerroom te staan! Het is ontzettend leuk om klanten “in real life” te zien en te kunnen adviseren, wat soms online wat moeilijk is. Zie ik jullie weer bij Nishicon?

P.S. Op Avo blog zijn binnekort nog meer (betere) foto’s te vinden

Leave a Reply