Loading

Giveaway: Win een € 20 giftcard! *closed*

We naderen de 10 000 visitors/bezoekers! Supergaaf aangezien wij nog geen half jaar bezig zijn. Zowel via Google, Facebook en de website komen de bezoekers binnen. Om dit te vieren en jullie te bedanken, is het weer tijd voor een giveaway~!

gift20

 

Wat moet je doen?

Doe mee via de Rafflecopter hier onder. Voor extra kans kan je ons een like geven op Facebook, volgen, een tweet sturen en een comment achterlaten waarom jij deze giftcard* moet winnen! Misschien ook leuk om te laten weten wat je ermee zou willen kopen~?

De giveaway loopt tot 31 januari, veel succes!

 

a Rafflecopter giveaway

 

*De Giftcard zal als email naar het bij ons bekende adres gestuurd worden. De code is in delen te gebruiken en geldig op het gehele assortiment van Kawaii Deluxe en worden gratis verzonden

21 comments

 1. Ik zou graag willen winnen aangezien jullie een super webshop zijn ;).
  eerder heb ik bij jullie circle lenses gewonnen en ik draag ze echt met plezier. ook kreeg ik hem heel snel binnen ;D.
  Het jammere is dat ik niet kan internetbankieren anders had ik al veel meer bij jullie besteld <3

 2. Leuke giveaway! Giftcards zijn nooit mis =) Ik zou wat spulletjes uit de webshop goed kunnen gebruiken voor mijn aankomende cosplay en daarom zou het ideaal zijn als ik hem zou winnen! ^^

 3. Geweldig leuke winactie,en gefeliciteerd met alweer 10.000 bezoekers. En winnen is altijd leuk, kost totaal gemoeite om daar leuke spulletjes voor uit te kiezen in jou webwinkeltje.Maar moeten doe ik niets,natuurlijk,
  we wachten het gewoon af.

 4. Leuke prijsvraag. Ik heb net in de webshop gebrowsed. Met deze giftcard zou ik mascara willen kopen. Ik ken het merk nog niet, en zou het graag willen uitproberen. 🙂

 5. Ik wil heel graag kleurlenzen, al jaren lang, maar ik heb er nooit genoeg geld voor. bovendien vind ik alle kleding zo verschrikkelijk leuk!

 6. Ik wil heel graag een paar kleurlenzen! Hou al jaren van alle doll like looks en wil er zelf ook af en toe 1 zijn!

 7. Ik zit een beetje krap bij kas de laatste tijd dus zou op deze manier zo een mooi cadeautje voor mijn beste vriendin uit willen/kunnen zoeken! Ik doe dus mee! (:
  Liefs, Merel (theblondetales@hotmail.com)

Leave a Reply