Loading

De Benelux is een unieke conventie rijker: EpiCon – 4 t/m 6 juli 2014

1622727_268035863355495_135255057_n

Van 4 tot en met 6 juli a.s. staan de Brabanthallen in Den Bosch geheel in het teken van EpiCon, een 3-daagse convente waar de werelden van gaming, cosplay en meer samen komen. Voor de bezoekers staat een unieke en enorme (48.000 m²) wereld boordevol beleving te wachten. Van een breed aanbod aan gaming, kleurrijke cosplay cities, eSports, twee bioscopen, vele workshopruimten, tot een grote dealerroom en een spectaculair programma aan entertainment: EpiCon is dan ook iedere dag van 10:00 tot 20:00 uur geopend!

EpiCon brengt de werelden van gaming en cosplay samen en laat bezoekers een ervaring beleven die ze nooit meer zullen vergeten. Of je nu kiest voor een dagje uit of het hele weekend EpiCon wil beleven: EpiCon wordt de grootste convente in de Benelux, waar je je helemaal kunt onderdompelen in de verschillende werelden.Naamloos2

Van de nieuwste games en downloadbare content (DLC), eSports wedstrijden, de première van een nieuwe film of tv-serie, cosplay-wedstrijden, de dealerroom en overweldigende concerten: bij EpiCon beleef je het. EpiCon stelt een evenwichtig en uitdagend programmeringsaanbod samen dat de komende maanden definitieve ve vorm krijgt.

Epicom biedt onder andere:

  • Esports, professionals van de ESL en Dutch Starcraft League in actie
  • Een kijkje in de keuken van Nederlandse game-ontwikkelaars
  • De laatste games en DLC, nieuwe consoles en exclusive gamedemo’s
  • Vier cosplay cities: Anime, Fantasy, Star Wars en Steampunk
  • Premieres van bioscoop films en sneak peeks van nieuwe tv series
  • Workshops en meet&greets
  • Grote chillout areas
  • De mooiste producten en koopjes in de dealer room
  • Twee concerten per dag

Voor meer informatie en nieuws over EpiCon en het complete programma:

www.EpiCon.nl

Bekijk hier de EpiCon teaser

Like Epicon of Facebook en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

EpiCon is een initiatief van Ziva Events, Media Tornado en Media Lizard en wordt georganiseerd in samenwerking met verschillende eventpartners, waaronder de Brabanthallen en Sp!ts en wordt gesteund door ambassadeurs vanuit de verschillende communities: bij EpiCon beleef je het.

4 comments

Leave a Reply