Loading

3e ESL-competitie op EpiCon bekend gemaakt

dota2

Van 4 tot en met 6 juli aanstaande staan de Brabanthallen in Den Bosch geheel in het teken van EpiCon, de 3-daagse conventie waar de werelden van gaming, cosplay en meer samenkomen. Bezoekers staat een, voor de Benelux, unieke en enorme (48.000 m²) wereld boordevol beleving te wachten. Vandaag onthult EpiCon de derde ESL-competitie die tijdens de conventie plaatsvindt in de eSports arena: Dota 2.

Dota is de moeder van alle MOBA’s, zoals League of Legends, en groeit sinds de officiële release in 2013 als kool. Deze strategische game, waarin teams van vijf het tegen elkaar opnemen en elkaars basis proberen te vernietigen, mag daarom niet ontbreken op EpiCon.

Binnenkort beginnen de inschrijvingen voor de Dota 2-competitie. Deze wordt verzorgd door de ESL, die alles in goede banen zal leiden. In de komende maanden worden de voorrondes gespeeld, waarin teams een finaleplekje kunnen veroveren. De finale vindt plaats op een groot podium op EpiCon onder begeleiding van echte shoutcasters.

Wil jij hier aan meedoen en jezelf inschrijven? Houd dan EpiCon.nl in de gaten, want binnenkort vertellen we je meer over de Dota 2-competitie en hoe jij kan strijden om die felbegeerde finaleplek! Details over de wijze van aanmelden worden ook op dat moment bekend gemaakt.

Meer inforamtie vind je hier

Leave a Reply